A BLOG ABOUT NOTHING

Ett halvt ointressant inlägg om vardagsnonsens

April24

En suverän dag står för dörren. Solen skiner, himlen är knallblå och dagen bjuder på ett helt tåg av roliga saker. Min kära vän Filip fyller år just idag och jag på tisdag (27e april), så ikväll ska vi fira oss själva med lite roligt folk på stadens krogar. Jag tror det blir absolut kul! Har faktiskt (faktiskt!) inte satt min fot på en Örebro-krog sen… ja evigheter sen! Vi pratar månader!

(Nu kan man undra om mitt försvartal handlar om att jag är rädd att sända ut signaler till sociala myndigheter om att jag skulle ha ett problem med den så kallade flaskan (eller snarare dess innehåll). Men så bör inte vara fallet).

Dagen inleds i alla fall med en stärkande promenad i solen. Det känns som ett givet val.

Ikväll lutar det åt grillning, nämeligen att glaza (glaze!!!)  grillkorvar! Blir nog kanongott.

Ja, för att inte göra det här inlägget helt ointressant, som det faktiskt vid skrivande stund känns som att det är… Så kan jag meddela att jag efter denna dag kanske kan känna mig lite extra glad. Men vad det handlar om får ni – kanske – veta vid ett senare tillfälle. Har lite bråttom nu, har mycket att hinna med idag och många roliga människor att träffa!

Över och ut!

posted under Notes about nothing

Email will not be published

Website example

Your Comment: