A BLOG ABOUT NOTHING

*En rubrik som passar Sara*

November24

*Ett inlägg som passar Sara*

posted under Notes about nothing
4 Comments to

“*En rubrik som passar Sara*”

 1. On November 24th, 2009 at 21:06 Sara Says:

  Rubrik: Naket. Naket är ordet!

  Inlägg: Mer naket i House tack. Vi vill se hans nakna kropp. Naket är ordet.

 2. On November 24th, 2009 at 21:09 Freddie Fredfeld Says:

  *En kommentar som passar naken-Sara* ;P

 3. On November 24th, 2009 at 22:25 Ivona Tinkle Says:

  Jag vet inte vad ni har pratat om eller hur ni kom in på ämnet “vi vill se hans nakna kropp” gällande house. Det enda jag vet med säkerhet är att I BLOODY LOVE IT. Såg att det var tv-avsnittet med gisslantagandet för dig fredrik som är lite “efter” på alla sätt och vis, och 1, 2, 3: Naaaaaaaaaaaw. Cuddy rättade inte säkerhetsduden när han kallade House för hennes pojkvän. Jag och Johanna ska se det nyaste avsnittet ikväll, PEPPEN.

 4. On November 29th, 2009 at 01:06 Freddie Fredfeld Says:

  Anna: haha jag o Sara pratar naked House all day long.. ;) men ja, magnifikt avsnitt. och jag ser det som att jag har plkenty of House left innan jag behöver gråta att det är slut, du har ju typ redan sett alla :)

Email will not be published

Website example

Your Comment: