A BLOG ABOUT NOTHING

“Vem vare?! Vem vare som kasta?!”

November17

Hellooooo! (Jerry Seinfeld! Haha!)

Herre-GUD. Nu var det väl ändå år och månader sedan jag skrev något vettigt här?!

Jag trort. Inte bra… not good! Vad gör vi åt detta då? Well, jag ska fan skriva något that matters nu. Helt klart. Utan tvekan, som många kanske skulle uttryckt det istället!!!

Vad har hänt idag? En nog så viktig fråga (eller inte, givetvis..).

Vaknade efter att ha genomlidit en hel natt med mardrömmar, helt galet. Det var wild gorillas hit och evil monkeys dit. Jag kan inte ens börja uttrycka mig i hur hemskt det var. Därför lämnar vi det därhän. Så klart.

I alla FALL Dagen har spenderats med Annse. Vi har pluggar in lite hypotesprövningar och liknande. Intressant va? Jag tycker nog att det är det. Faktiskt. Får dock se om jag lyckas ta mig igenom morgondagens genomgång. Känner mig lite nervig inför den, vi har i princip inte förberett ett dugg! Sanslöst oproffsigt, I knoooow. Men vad ska man göra åt det såhär kvällen innan? Exakt.

Oh! Sen!! Ja.. Sen åkte vi hem till Saaaaraaaa (Sara, kort och gott på ren svenska!). Som precis gjort sig hemmastadd i Örebrooo. Känns sjukt kul att denna guldklimp till tjej valt att spendera en tid av sitt liv i den här staden. Den behöver energiknippen som henne. Jag skojar inte. Jag tror hon kommer trivas (igen!). I och för sig är hon arbetslös just nu (mellan två jobb!!!) men söker sig snart ett toppjobb, skulle inte förvåna mig. Har ni ett så mejla henne på hennes e-post (hejsara [at] live.se). Hon är en grym ung entreprenör, ett riktigt fynd. Ja okej, allt är inte guld och gröna skogar här iof.. *viskar* hon gillar inte bruce Springsteen *slutar viska*. Tror jag iaf…

Nåväl. Försöker för övrigt boka in fika med lokal politiker, samt en annan Sara. Ska ordnas. Måste ordnas!

Var på Örebros bokmässa i helgen. Fantastiskt, synd dock att bara kultureliten får tillgång till denna magnifika mässa. Den kostar ändå 120-140 spänn att komma in på. Hur många unga och fattiga människor har råd med det? Säger ni alla så får ni fan ta och ge er ut i verkligheten och upptäcka hur den ser ut.

Uppsala-författaren Kjell Eriksson var magnifik i sitt seminarium. Han skriver tydligen sina böcker allt eftersom. Magnifikt och genialt! Slutet är alltså inte påhittar förrän typ 80% av boken är skriven. Imponerad!

Missade dock Alex Schulmans seminarium på fredagen. Risigt av mig.

Ne… Ska skriva ett nördigt inlägg sen tror jag. Eller imorgon.

 

Annars gillar vi ComHems Judit & Judit just nu. Genialt!

posted under Notes about nothing

Email will not be published

Website example

Your Comment: