A BLOG ABOUT NOTHING

The Castle Party

July29

Hallå!

Jag har spenderat kvällen på slottsfesten i Örebro. Ett mycket trevligt påhitt som hålls i slottsparken. Nu, efter några öl och god mat, så måste jag fan sova. Men Seinfeld börjar ju snart och det kan jag ju inte missa!!! Hela den här bloggen är ju egentligen en enda styor hyllning till Larry Davids fantastiska serie.

Nåväl- Imorgon ska jag försöka presntera min New York-play list som jag lovade er på den gamla bloggen.

Guten nacht.

posted under Notes about nothing
2 Comments to

“The Castle Party”

  1. On July 29th, 2009 at 21:32 Niklas Says:

    Coolt; London-playlisten under bearbetning. Sådant jobb kräver sin tid och eftertanke..

  2. On July 30th, 2009 at 06:56 Fredrik Says:

    Niiice! hoppas jag får en viss The Smiths låt ;)

Email will not be published

Website example

Your Comment: