A BLOG ABOUT NOTHING

Long time, no see!

August29

Sorry, har haft mycket att göra. Har bland annat varit i Åre med släkt. Därav inget skrivande här.

Åre var fantastiskt vackert! Man kan knappt förstå hur frisk och ren luften var uppe på Åreskutan. Det är så man för ett kort ögonblick överväger att bli skogsmulle och flytta bort från stadens lampor och traffik. Utsikten var det ju heller inget fel på…

Men jag är ju en stassare, så är det. Älskar stadens lampor och sorl. Trivs bra i städer och skulle inte kunna bo på en liten ort helt offside, tyvärr. Även om det säkert är finare och hälsosammare.

Igår kväll var vi ute med kollegorna och åt fin mat som the company bjuppade på! Trevligt, dessutom avtackade vi en kär kollega, Alf. Han går i pension nu, efter ett liv av arbetande… Måste kännas speciellt, men jag tror han får det bra. Han är den typen av människa.

Kvällen förde fem av oss vidare till Harrys. Det var trevligt, tack Sara, Camilla, Monica och Annmari för det! Kanske framförallt tack till Sara, som stod by my side utan att vika en tum! Sådant uppskattas.

Nu ska jag dricka kaffe, sen måste jag handla.. Många måsten!

Återkommer med mer inlägg snart.

/Redaktionen

Ps. Nu lyssnar vi på Lasse Winnerbäcks “Faller”. Vi gillar den. Ds.

posted under Notes about nothing

Email will not be published

Website example

Your Comment: