A BLOG ABOUT NOTHING

Svårbedömd ny Winnerbäck…

August23

Kan inte bestämma mig om jag gillar “Jag får liksom ingen ordning” eller ej. Lars Winnerbäck är svår, fast på något märkligt populärdiskovis. Bra.. Dåligt… Bra.. Dåligt? Bra? Svårt!

Redaktionen ber att få återkomma i frågan.

Annars gillar vi hans andra nya låt skarpt. “Från kylan in i värmen” är magnifik. Ingen musik, bara en Lasse som sjunger fritt, märkligt medn också fruktansvärt bra. Texten är ju dessutom i sann Winnerbäck-klass.  Dessutom; “Och vintern är så satans lång igen”, sjunger Winnerbäck i den. En sanning som vi inte kan undgå.  

Ne, nu ser vi fram emot att hela albumet ska dyka in. Kan behövas om man ska se Winnerbäck i december.

posted under Notes about nothing
4 Comments to

“Svårbedömd ny Winnerbäck…”

 1. On August 24th, 2009 at 18:50 Sara Says:

  han är speciell! Och du, gillar inte att du har ljusljusgrått här.. med mina mormorsögon ser jag ju inte om jag skriver fel…

 2. On August 26th, 2009 at 17:53 Håkan Says:

  Kan hålla med om att låten är lite svårbedömd, men jag gillar den.

  För övrigt, mycke bra blog.

 3. On August 27th, 2009 at 13:49 Horatio Krikon Says:

  Jag tyckte inte om den men det tog ett tag innan jag kom fram till det. Vad gör du nu för tiden? Såg att du pluggar osv men annars, bara House och Seinfeld? Inte för att det inte skulle vara optimalt..

  I’ll be back.

  Regards, Horatio K the way to gå!

 4. On August 29th, 2009 at 10:03 Freddie Fredfeld Says:

  Sara: sorry.. men jag vet inte hur man ändrar :S
  Håkan: Ja, jag har börjat gilla den mer och mer! :D tack för komplimangen Håkan :)
  Horatio “Joel” Krikon: Haha jag tyckte inte om den först, men har kommit fram till att det är en OK låt. Inget mer dock. Jag ska börja plugga nu på måndag ;) men ja, annars är det väl Seinfeld och House haha. Nemen, har ju jobbat mest hela tiden. Nu blir det dock lite mer egendisponering av tid, iom pluggandet. Blir nog bra. Vad gör du själv? Oh please be back, I need the attention ;)

Email will not be published

Website example

Your Comment: