A BLOG ABOUT NOTHING

Tre snor mina pengar!!!

August22

Är fruktansvärt stressad inför höstens universitetsäventyr. Måste fixa böckerna som behövs, ordna så min slugiltiga registrering går igenom (ska vara gjorde den 26e!), fixa med min nya bankdosa och pin-koden skickas tydligen i separat kuvert så kan inte gör något förrän det kommer! Förmodligen på måndag. Men åker ju iväg till Åre på måndag. Har noll koll på om allt som ska betalas är betalat faktiskt. Har svävat i oklarhet sen min e-legitimation raderades och jag fick ordna det här nya internetbankssättet som Handelsbanken går över till.

I say I say. Gjorde för övrigt sista arbetsdagen igår. Är inte tillbaka på jobbet förrän 14e juni igen. Är ju sjukt bra förmån det här med tjänstledighet för studier. Att inte fler nyttjar det, egentligen.

***

Han.. eller hon.. eller ja.. den.. visade sig vara kvinna, eller? Ja, ni vet vad jag pratar om. Typ VMs största snackis.

***

Pops eller Jihde? Pops alla dagar i veckan. Hans namn är mer magiskt.

***

Har från och med igår en mentor. Det känns riktigt bra såhär inför studierna och mitt nya uppdrag som pressansvarig för Johan Röjler. Johan är Sveriges största OS-hopp i skridsko. För er oinsatta.

Min mentor heter för övrigt Mats. Vilket namn liksom!

***

Johan Röjler twittrar här förresten. Och mig hittar ni ju i menyn här till höger. Eller genom att kika här.

***

Fick en chock imorse! Såg att Tre (man vill gilla er, men ni gör det inte lätt som min vän Louise sa…) inte lagt in så mitt surfande från min iPhone 3G S (Kärlek!) är “fritt”. De har debiterat mig 10 SEK / MB.

Så imorse ringde jag och undrade vad fan de håller på med. Först missar de min förhandsbokning så den “ramlar mellan stolarna” och nu krånglar de med det här. Johan på Tre ordnade så att jag ska slippa betala detta och la in “fritt surf” nu. Men måste ändå ringa igen då fakturan kommer (orkaaaa!).

Både jag och Johan på Tre undrade vad fan säljarna höll på med. Inte första gången de missat, sa Johan på Tre.

***

Kom på att man med appen TwiterFon kan lägga upp bilder från iPhone på Twittpic! Stort.

***

Jag älskar min iPhone 3G S. Alla som inte har en (Tobbe!!!) skaffa en. Nu. Ni kommer inte att ångra er.

Det enda som är minus är den korta batteritiden. Det blir ju att man använder den mer än vad man använde en vanlig telefon, klart den drar ström då.. Men ändå.

***

ÖSK – Elfsborg imorgon, borta. Funderade på att åka men ångrade mig. Ingen som verkar vilja följa med, orka då liksom. Blir att kolla ute hos mor och far, som har säsongskortet!

***

Det mest intressanta just nu är dock bråket som trappas upp mellan Israel och Sverige. Detta efter en mycket Israel-kritisk debattartikel i Bladet, där Israels soldater anklades för att ta organ från döda palestinier. Israel vill att regeringen ska ta avstånd, något man inte gjort. Carl Bildt hänvisar till vår grundlag, ni vet den om yttrandefrihet. Tryckfrihetsförordningen (väl? Herregud detta bör jag kunna…). Och självaste statsministern Fredrik Reinfeldt såg sig nödgad att uttala sig så sent som imorse.

“Ingen kan be Sveriges regering att bryta mot Sveriges grundlagar”, säger Fredrik Reinfeldt.

Det är helt rätt. Vi ska inte agera som en diktaturstat. I Sverige har vi våra lagar och regler. Starkt av Fredrik Reinfeldt att faktiskt gå ut och ge ett klart besked. Vi ska stå upp.

Sen att innehållet på artikeln var sylvass och anklagande är ju en annan sak. Att journalisten och kanske Aftonbladet ska kolla och underbygga sin publicering bättre kan man ju tycka. Men å andra sidan, varför ska man inte få yttra sig så sylvasst i en debattartikel? Man har aldrig gått och sagt att “såhär är det”.

Hur som intressant! Och detta kan ge svårt frostiga relationer mellan Sverige och Israel. Vi får se hur Carl Bildt löser detta…

***

Ne, nu tror jag inte att jag har så mycket mer att säga. Vi hörs. På återbloggande.

posted under Notes about nothing

Email will not be published

Website example

Your Comment: