A BLOG ABOUT NOTHING

Jag tillkännager något officiellt i detta inlägget.

August20

Hallå alla vänner. Sorry för dåligt med updates! Men har faktiskt varit upptagen med viktiga saker. Vuxensaker förstår ni barn. Som att jobba. Idag dock skiner solen vackert, jag är glad…

Och! Och!! OCH!!! Jag har fått min iPhone!!! Den är heeeeeeelt underbar.

Ursäkta att jag klev utanför alla gramatiska ramar nyss. Men är sjukt glad över min nya vän. Jag ska försöka ordna så vi kan ingå äktenskap, tror ni det är en omöjlighet? Jag hoppas inte det. Vi kommer leva lyckliga, jag och min lilla iPhone.

Jobbade fram till lunch idag. Sen hämtade jag ut nytt pass hos the police, schnyggt och avancerat var det nya passet enligt min mening, efter en närmare granskning. Känns modernt och bra. Skönt att ha det gjort!

*Nedan släpps info officiellt*

Sen bar det av för att träffa Nerikes Allehandas sportjournalist Henrik Brändh, detta tillsammans med Johan Röjler och hans bror Ola. Johan är landslagsmeriterad och högst aktuell skridskoåkaren på elitnivå. Jag har tagit mig än uppdraget att hantera Johans pressinformation. Exempelvis skriva pressmeddelanden etc. Ska bli kul! Mer info kring detta kommer.

*Slut på infor som görs officiell*

Har ej så mycket mer att avlägga rapport om just nu.

posted under Notes about nothing
3 Comments to

“Jag tillkännager något officiellt i detta inlägget.”

 1. On August 20th, 2009 at 18:07 Niklas Says:

  Jag ingick äktenskap med min iPod Touch. Sorgligt nog gick vi in i en kris när jobbet ordnade fram en BlackBerry och jag blev anklagad för att vara otrogen. Jag försökte förklara enligt CitiBank-reklamen, att jag inte bytt utan bara hade en leksak till, men jag är inte säker på att vår relation är helt reparerad än.

 2. On August 20th, 2009 at 22:37 Sanna Says:

  Men vilken grej! Fan vad kul! Hur fick du egentligen chans att göra det? Du får allt berätta mera unge herr :)

 3. On August 22nd, 2009 at 14:49 Freddie Fredfeld Says:

  Niklas: haha! du är rolig du, tro det eller ej. Men jo.. ja.. min iPod vill inte veta av mig längre. Min röd (som syns i headern här) är utan tvekaste den snyggaste, men bytte ju den mot touch, du kan ju ana vilken risig relation vi fick, kunde inte ens fortsätt vrara vänner… tochen nu tar det med ro och vi kommer skiljas grundat på ett gemnsamt beslut, jag har hittat iPhone och iPod Touch har hittat en ny ägare uppe i Umeå. haha.

  Sanna: det ska vi allt prata om på MSN du och jag :)

Email will not be published

Website example

Your Comment: