A BLOG ABOUT NOTHING

Läskig reklam.

January31

Görel Crona är obehaglig! När reklamen med henne kommer på byter jag kanal. Tror det har att göra med den där grejen ovanför läppen…

Zen musselfredag.

January29

Efter rödvin och musslor blir man lite trött. Men gott var det. det är så enkelt att låta fredagarna passera såhär lätt och pensionärigt! På spåret är fantastiskt, likaså Skavlan. Det bara rullar på. En tillvaro i zen.

Rödvin är ju alltid rödvin dessutom!

Bara sådär.

January23

Tänk att saker nya kan hända över en natt, eller ja ett par nätter.

Roligt! Som fan.

När Fredrik Wikingsson bjöd mig på kola…

January18

Drömde inatt att Fredrik Wikingsson bjöd mig på knark – hemma hos min farbror och faster! Allt var MYCKET surealistiskt. Nu kanske det lät som att det var platsen för givandet som var konstig och inte vad som gavs i sig. Men det var inte alls så jag ville påskina det hela. Vet faktiskt inte hur jag ska tolka detta… Och varför det var just Wikingsson vette fan heller.

I alla fall… Jag drog i mig min “lina” och blev per omgående påverkad och som leviterade fram genom rummet. Allt detta ivrigt påhejad av Wikingsson som dragit i sig två linor och hade bud på fler. Allt kändes fantastiskt – som om livet var på topp och allt var bra!

Sen vaknade jag.

Ska jag lägga in mig själv på rehab tillsammans med Lindsay Lohan i nästa dröm kanske? Den som lever får se. Men väldigt generöst av Wikingen att bjuda så friskt, givetvis.

Kryptiskt om solen.

January18

Ibland skiner solen på mig. Vi får väl se om den väljer att gå i moln snart, som den oftast gör.

Men det är väl bättre än att bränna sig?

Birth defects, cancer, emphysema – but not this!

January14

Hahahaha! Jag DÖR! Seinfeld kan nog ändå vara ett av de bästa TV-programmen någonsin.

This is hiiiiilaaaaarious!

Dagens Nyheter = rysk docka!

January14

DN är rena rama ryska dockan! Öppnar man en del hittar man en ny del. Och öppnar man den hittar man en till del! And it goes on and on and on and on and on…

En inställd spelning är också en spelning…

January11

Ulf Lundell ställer in hela sin vinterturné – 20 konserter – på grund av sjukdom. Då är det allvarligt, nog för att han har ett rykte om sig att ställa in – men inte i den här omfattningen.

Det gör mig ledsen att vår siste stora rockstjärna har insjuknat. Hoppas verkligen Uffe blir frisk!

“En inställd spelning är också en spelning”, lär vår nationalskald ha sagt en gång. Men frågan är om man kan säga att en inställd turné också är en turné?

Förmodligen inte.

Extra, extra!

January11

Lyssnar på Filip och Fredriks extrainsatta podcast om Ranelid-bråket. Peter Englund sågar Björn Ranelid – och nu går mediepersonlighets-Sverige ut i strid. Alex Schulman m.fl drar värja för Ranelid och menar att Englund har fel, samtidigt som Kristina Lugn m.fl ställer sig bakom Peter och hävdar att han har rätt! Det hele är mycket festligt. Man kan säga att killarna tar en klar ställning FÖR Björn Ranelid.

Podcasten är heeeelt otroligt underhållande, kanske en av de mest underhållande de gjort – so far. Fredrik är ‘on fire’, som man brukar säga och hinner såga så väl tidningen DN som Expressens Malin Roos vid fotknölarna, på ett mycket fint sätt! Filip hinner inse att Mae West inte alls är så bra och rapp som hennes rykte förtäljer. Det hela är sjukt roligt, då de sågar en “ikon”!

Lyssna här!

Kasta sten…

January9

Sånt här gör mig uppriktigt ledsen att läsa…

SvD-artikel.

« Older Entries