A BLOG ABOUT NOTHING

Ljudet av tiden som går…

October28

Torsdag. Veckan har gått fort.
Snart är det redan helg, helt sjukt egentligen.

Vad fort tiden går…
Sekunder. Minuter. Timmar.
Dagar. Veckor. Månader… och år.
Tick.. tack… Eller nåt.
Nåväl. Kvällen består av matlåda och >Mad Men<.

Man får uppskatta saker i det lilla.

Long time no see…

October24

Herre-guuuud vad jag inte har besökt den här bloggen på ages nu. What to do.. Har haft mycket att tänka på och göra. Framförallt det senare. Ständigt något som ska fixas och donas med.

Men kanske framförallt har mina kvällar och ledig tid i allmänhet gått åt till att följa tv-serien >Mad Men<. Sjukt bra serie. SJUKT! Har dessutom spenderat en stor del av min tid på att leta efter whiskeyglas som liknar de som Don Draper använder. Har inte lyckats helt. Tyvärr. De finns att beställa på eBay, men jag orkar inte med shipping på lika mycket som glasen kostar. Crazy!

***
Annars förgyller Belle & Sebastian min vardag just nu. Magisk musik! Spotifya skiten nu!
***
Musik… musik… ja.. musik! Mycket musik. Lyssnar även mycket på Bruce Springsteen igen. Ibland vänstrar jag, men kommer alltid tillbaka till Bruce. Så är det. Och så förblir det. Det bästa är att han alltid står där med öppna armar oavsett vilket humör man är på. Och SÅNT gillar vi.

***
Funderar ofta på om den här bloggen förtjänar att gå på tomgång i allt för långa perioder. Lite som att låta sladden sitta i till livsuppehållande åtgärder, fast livet redan sprungit iväg. Vi får väl se… Kanske har jag vuxit ifrån bloggandet. Eller har bloggandet vuxit ifrån mig. Who knows…
***
Så filmen >The Social Network<, denna tillkryddade historia om hur Facebook kom till. Hel okeeeej. Inte mer. Ger den F F F av fem möjliga F. Se den. Eller se den inte. Ni bestämmer själva.
***
Har trillat dit lite igen på Twitter. Kanske är det hösten som gör sig påminnd och behovet av socialt utbyte blir starkare. Eller också har jag kommit på varför Twitter var kul back in the days. Oklart.
***
Haha. Måste erkänna att jag älskade >HippHipp< och i sin tur så gillar jag således >Starke man< på SVT. Anders Jansson är ett ess.
***
Ah förresten! iPhone 4. Den skulle man ju vilja ha. Själv sitter jag här med en sleten iPhone 3G S. Crazy.Tekniken går ju för fan fortare än någonsin. Förstår hur farfar känner sig.
***
Håkan Hellströms nya platta är ingen kattskit. Ingen kattskit alls. Lyssna och njut, vänner. lyssna och njut. Själv köpte jag plattan för typ 169 spänn. Värd varenda krona! Alltså >2 steg från paradise< ? succé! Får typ fyra starka bananer!

***

Ne.. tack för ikväll. Tror jag. Guten nacht och so on…

Tintin!

October3

Kollar på Tintin i parti och minut nu!

Löve the box.