A BLOG ABOUT NOTHING

The Card Game

July30

Fan! Kommer ju BARA tvåa hela tiden. Helena vinner fan varje gång på det där kortspelet!!! Riktigt frustrerande faktiskt.

Men! Johan visade ikväll en helt sanslös nypåhittad kortspelsvariant. Jag säger bara Hitchcocks hästar. Detta kan bli nästa stora thing. Kommer slå ut det mesta! Tyvärr är det så galet jobbigt att förklara här men men..

***

Imorgon blir det ett litet inlägg om U2 och hur de hittade in i mitt liv. Jag ska ju gå på deras konsert på lördag! Har BÄSTA biljetterna.

***

Och! Imorgon skcikar de min iPhone 3G S!!! Gaaaaaaalet.

Fetsnodd bild.

The New Yorker

July30

Heallå vänner!

Lite bloggande nu. Men mest för att jag vart så sjukt upptagen senaste tiden. Snart semester dock, då blir det mycket bloggande!

 

Hur som helst så har jag ju lovat er en New York-play list. Och den är givetvis färdig.

newyorkplaylist

Klicka på bilden för att få upp play listen i Spotify.

The Castle Party

July29

Hallå!

Jag har spenderat kvällen på slottsfesten i Örebro. Ett mycket trevligt påhitt som hålls i slottsparken. Nu, efter några öl och god mat, så måste jag fan sova. Men Seinfeld börjar ju snart och det kan jag ju inte missa!!! Hela den här bloggen är ju egentligen en enda styor hyllning till Larry Davids fantastiska serie.

Nåväl- Imorgon ska jag försöka presntera min New York-play list som jag lovade er på den gamla bloggen.

Guten nacht.

The Designer

July29

Hallå!

Kul att så många gillade designen på bloggen. Detta är något jag gått och funderat på länge. Men då jag är heeeelt obegåvad på denna punkt att genomföra så har det inte blivit av.

Men min goda vän Anna tog sig an uppdraget att förverkliga mina idéer, vilket hon gjort ypperligt. All kodning, webbdesign osv är det Anna som gjort. Ni hittar henne här!

Tack Anna.

The Beginning

July29

Det gick ju bra det där. Trots att den blev officiell ca: 10:09. Nåväl, nu hoppas vi att detta tar sig. Roligare att blogga med en snygg layout.

För alla som tycker designen verkar konstig så rekommenderar jag er att fixa senaste versionen av IE eller FF. Om ni har den och fortfarande tycker den ser konstig ut så rekommenderar jag er en kurs i god smak och omdöme.

Ska erkänna att jag inte lärt mig allt här på WordPress än, men det kommer nog. Förövrigt kommer ni märka att designen utvecklas vidare, för den är inte helt klar än.

Tack för visat intresse!

The First Historic Blog

July28

Halli hallå alla vänner!

Nya tider, ny blogg. Inga konstigheter. Vi ska väl sparka igång denna godbit nu under veckan.

Vi får väl se vad som händer. Förmodligen kommer vi skriva historia.

På återseende!